Prins de polițiștii băcăuani la volan dar fără permis de conducere, un bărbat s-a dat drept fratele lui

In Actualitate, Flagrant
martie 18, 2023

Pentru că a fost oprit de polițiștii băcăuani și nu avea permis de conducere, un bărbat aflat la volanul unui autoturism s-a dat drept fratele lui, care posedă permis.  Numai că manevra nu i-a ținut și polițiștii i-au aflat adevărata identitate.

La data de 16 martie, în jurul orei 07.00, polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Podu Turcului au depistat în trafic, un autoturism care se deplasa pe DN 11A, pe raza comunei.

Conducătorul auto s-a prezentat ca fiind un bărbat de 57 de ani, din județul Vaslui şi ar fi venit în vizită la fratele său. Având suspiciunea rezonabilă că persoana în cauză s-a prezentat sub o altă identitate, polițiștii l-au condus la sediul Secţiei 4 Poliţie Rurală Podu Turcului.

Cu ocazia verificărilor efectuate, s-a constatat faptul că, bărbatul depistat la volanul autoturismului avea 54 de ani și era fratele celui în numele căruia se legitimase. S-a stabilit totodată că, cel în cauză nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Fratele său era posesor al unui permis de conducere valabil.

Polițiștii continuă cercetările cu privire la săvârşirea infracţiunilor de fals privind identitatea şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere. (Sursa/ IPJ Bacău, foto ilustrativ)