Un muncitor (59 ani) din Bacău și-a pierdut viața pe un șantier din Constanța. Bărbatului i-a căzut o bucată de BCA în cap

In Actualitate, Flagrant, National
martie 22, 2023

Un bărbat de 59 de ani, din Bacău, și-a pierdut viața, miercuri, într-un accident de muncă petrecut în centrul Constantei. Conform ziuadeconstanta.ro, o bucată dintr-un bloc de BCA a căzut pe muncitorul care se afla la baza clădirii din Piața Ovidiu. Deși omul avea cască, lovitura a fost fatală. Firma la care lucra băcăuanul este din Constanța și execută lucrări de reamenajări interioare și modificare fațade la un imobil de șapte etaje din Piața Ovidiu, Constanța.

„La data de 22 martie a.c., în jurul orei 09.40, poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Constanţa – Secţia 3 Poliţie au fost sesizaţi cu privire la faptul că, în Piaţa Ovidiu, s-a produs un accident de muncă, în urma căruia un muncitor a fost rănit. Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constatat că un bărbat, de 59 de ani, ar fi fost lovit de o bucată de BCA, care ar fi căzut de la etajul 6 al al unei clădiri aflate în construcţie”, a transmis Inspectoratul Poliţiei Judeţene Constanţa.

Bărbatului i-au fost aplicate manevre de resuscitare, dar acestea nu au avut rezultat, fiind declarat decesul. (Foto/ Ziua de Constanța)