Două fete (13 și 15 ani) dintr-o comună băcăuană au fugit de acasă. Familiile și Poliția le caută

In Actualitate, Flagrant, Social
martie 28, 2023

UPDATE/ Ca urmare a sesizării, aproximativ 60 de polițiști, pompieri, jandarmi și voluntari, s-au mobilizat și au început căutările. Activitățile investigative desfășurate de echipele de căutare au condus la depistarea celor două minore care au fost identificate pe drumul comunal din localitate.

  Din primele verificări, în perioada plecării de la domiciliu, minorele nu au fost victime ale vreunei infracțiuni. Acestea urmează a fi încredințate familiilor.

Știrea inițială – Poliţiştii băcăuani au fost sesizaţi cu privire la plecarea voluntară a numitelor Sîrbu Ana-Maria-Cosmina, în vârstă de 13 ani şi Vicol Andreea – Diana, în vârstă de 15 ani, din sat Valea Mare, comuna Roșiori.

La data de 27 martie a.c., minorele au plecat voluntar de la domiciliu și nu au revenit până în prezent.

SEMNALMENTE:
– Sîrbu Ana-Maria-Cosmina: înălţime 1,50 m, greutate 50 kg, ochi negri, ten măsliniu, păr lung negru, la data plecării fiind îmbrăcată cu bulgi albaştri, geacă de fâş de culoare neagră, tenişi negri.


– Vicol Andreea-Diana: înălţime 1,65 m, greutate 55 kg, ochi negri, ten măsliniu, păr lung negru, fiind îmbrăcată la data plecării cu bulgi albaştri, geacă de fâş de culoare roşie, tenişi negri.

Cetăţenii care pot furniza orice informaţii în legătură cu aceaste persoane sunt rugaţi să contacteze Poliția Municipiului Bacău, tel. 0234.202056, Dispeceratul IPJ Bacău, tel. 0234202000 sau să apeleze 112.