Doliu în sportul băcăuan! S-a stins din viață prof. univ. dr. Dănuț Mârza de la Facultatea de Sport a Universității „V. Alecsandri” Bacău

In Actualitate, Cultură și educație, Sport
martie 28, 2023

Facultatea de Științe ale Mișcării, Sportului și Sănătății din cadrul Universității „Vasile Alecsandri” Bacău anunță decesul prof. univ. dr. Dănuț Nicu Mârza Dănilă (69 de ani).

Prof. univ. dr. Dănuț Nicu Mârza Dănilă s-a născut în Suceava și a făcut ultimii doi ani de liceu la Iași. Între anii 1976-1979 a urmat cursurile Secţiei de Educaţie Fizică şi Sport din cadrul Institutului Pedagogic Bacău. Și-a definitivat studiile la București.

Dănuț Mârza a antrenat Clubul Sportiv Şcolar Bacău, secția de volei, (1979 – 1992), și echipa de volei a Clubului Sportiv Universitar (CSU), în perioadele 1992-1995, 2000-2001, 2003-2004). În Universitatea Bacău a îndeplinit mai multe funcții de-a lungul timpului.

„Încă un membru al familiei FSMSS Bacău a decis să se alăture lui Dumnezeu! Drum bun dle profesor univ.dr. Mârza Dănilă Dănuț Nicu! Dumnezeu să vă odihnească și să vă ofere liniște! Sincere condoleanțe familiei!”, a notat, pe Facebook, Facultatea de Științe ale Mișcării, Sportului și Sănătății.