Trei bărbați din județul Bacău, reținuți de polițiștii de la Serviciul de Acțiuni Speciale după un scandal într-un bar din Neamț

In Actualitate, Flagrant, National
aprilie 18, 2023

Trei bărbaţi din județul Bacău au fost reţinuţi de poliţiştii din Neamţ după ce au agresat un tânăr într-un bar, fiind nevoie de intervenţia poliţiştilor de Serviciul de Acţiuni Speciale pentru aplanarea conflictului.

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Neamţ a transmis, sâmbătă, printr-un comunicat de presă, că poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Români au fost sesizaţi, vineri seara, de către un tânăr de 27 de ani, din comuna Români, cu privire la faptul că, într-un bar din aceeaşi localitate, a avut loc o altercaţie.

La faţa locului au fost alocate forţe de intervenţie din cadrul Serviciului Acţiuni Speciale Neamţ, care au procedat la aplanarea stării conflictuale, extragerea persoanelor implicate în acest conflict şi conducerea acestora la sediul unităţii de poliţie,  pentru continuarea cercetărilor.

Din cercetările efectuate de poliţişti a reieşit că, la data de 14 aprilie, în jurul orei 20:00,  pe fondul consumului de alcool, într-un bar din localitatea Români,  ar fi izbucnit un conflict spontan, trei persoane exercitând acte de violenţă şi adresând ameninţări tânărului de 27 de ani, tulburând ordinea şi liniştea publică”, a transmis IPJ Neamţ.

Sursa citată a menţionat că cele trei persoane cu vârste cuprinse între 30 şi 33 de ani, din judeţul Bacău, s-ar fi deplasat într-un alt bar şi ulterior la un imobil, din localitatea Români, ar fi exercitat acte de violenţă şi ameninţări asupra altor două persoane, cu vârste de 38 şi 35 de ani, ambii din localitatea Români.

Cei trei bărbaţi din Bacău au fost reţinuţi pentru 24 de ore pentru comiterea infracţiunilor de tulburarea ordinii şi liniştii publice, ameninţare şi lovire sau alte violenţe. (Foto/ilustrativ)