De Paște, au fost și băcăuani mai puțin fericiți. Polițiștii au dat aproape 900 de sancțiuni și au reținut 53 de permise de conducere

In Actualitate, Flagrant
aprilie 18, 2023

În perioada sărbătorii Paștelui au fost și băcăuani mai puțin fericiți, dar din cauza lor. În aceste zile, polițiștii băcăuani aflați pe șoselele din județ au reținut 53 de permise de conducere și 13 certificate de înmatriculare. În total, au fost aplicate aproape 900 de sancțiuni contravenționale.

Comunicat IPJ Bacău: Peste 1.300 de polițiști băcăuani au fost în stradă pentru liniștea și siguranța cetățenilor, în perioada 14 aprilie – 17 aprilie a.c., pentru ca Sărbătoarea Învierii Domnului să fie celebrată în siguranță.

​Polițiștii au intervenit la 381 de solicitări primite din partea cetățenilor, din care 343 semnalate prin 112. Totodată, au fost organizate 8 acțiuni și sesizate 50 de infracțiuni.

Prezenţa activă a poliţiştilor a făcut ca, în această perioadă, să nu fie înregistrate evenimente deosebite, reliefând faptul că măsurile pentru creșterea siguranței cetățeanului, adoptate de Poliția Română, și-au atins scopul.

În cadrul activităților efectuate, polițiștii din județul Bacău au aplicat 893 de sancțiuni contravenționale.

O atenție deosebită a fost acordată traficului rutier, polițiștii acționând pe principalele drumuri naţionale pentru ca cetățenii să se deplaseze în condiții cât mai sigure.

De asemenea, polițiștii au reținut 53 de permise de conducere și au retras 13 certificate de înmatriculare.