VIDEO/Șoferul de microbuz care a bătut o pasageră în vârstă a fost reținut de polițiștii din Onești

In Actualitate, Flagrant
martie 31, 2023
Șoferul de microbuz din Onești care a bătut o femeie în cursa Bacău-Onești a fost reținut vineri de polițiștii oneșteni, conform știripesurse.ro.

Știrea inițială:

Un șofer de microbuz de la firma Massaro Trans a fost surprins cum lovește o bătrână, pasageră în cursa  Bacău -Onești.

 Din imaginile surprinse de alți călători, se pare că femeia ar fi vrut să stea în picioare, iar șoferul nu era de acord.

Acesta o înjură și o lovește cu pumnii în cap. Nimeni din microbuz nu intervine să ia apărarea femeii.

 Conform comunicatului IPJ Bacău, șoferul violent este din Onești. Împotriva acestuia s-a deschis dosar penal.

„Persoana din imaginile video a fost identificată de polițiști. Este vorba despre un bărbat de 56 de ani, din mun.Onești. Totodată, a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice. De asemenea, se fac verificări în vederea identificării victimei, întrucât, până în acest moment nu a fost depusă plângere”, au transmis reprezentanții IPJ Bacău.

Firma de transport Massaro a reacționat în urma violentului incident, transmițând că șoferul din Onești a fost dat afară.

„Condamnăm cu tărie comportamentul violent al șoferului care a fost, până la apariția acestor imagini, colaborator al firmei noastre”, se arată în comunicatul companiei Massaro. „Ca urmare a acestui incident șocant, Massaro Trans a încetat pe loc colaborarea cu șoferul în cauză. Nu permitem și nu încurajăm nicio formă de agresiune, verbală sau fizică”, se mai precizeaza în comunicat.