„Gogoașa copilăriei, gogoașa bucuriei” este oferită de Protoieria Onești în Săptămâna Mare. Mesajul preotului protopop Ioan Bârgăoanu

In Actualitate, Social
aprilie 12, 2023

Trei tone de făină și sute de litri de ulei primite de la donatori se transformă, la Protopopiatul Onești, în minunate gogoși care sunt oferite din Lunea Mare, 10 aprilie, până în Joia Mare, între orele 12,00 și 17,00, tuturor doritorilor.

„Când eram copil – a scris pe Facebook părintele protopop dr. Ioan Bârgăoanu –, cea mai mare bucurie a postului mare era când făcea mama gogoși cu zahăr. Acum, mergând pe cale, nu pot decât să mă gândesc la clipa de bucurie pe care o poate aduce o gogoașă caldă și cu zahăr celor năpăstuiți, dar și celor mari și mici cu suflete de copil. Așa că, la sfatul Părintelui nostru Arhiepiscop Ioachim și cu ajutorul preoților din Protopopiatul Onești, care au dăruit faina și uleiul de la Sfântul Maslu, vă invităm cu mic, cu mare, la o gogoașă de post, GOGOAȘA COPILĂRIEI, GOGOAȘA BUCURIEI”.

„Masa Bucuriei” este un proiect social al Protoieriei Onești, care oferă zilnic un prânz cald tuturor nevoiașilor din oraș sau chiar din împrejurimi.

„Vă așteptăm cu drag! Spuneți această rugăciune o dată sau de mai multe ori: Doamne, Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, miluiește-mă pe mine, păcătosul!”, este mesajul părintelui Ioan Bârgăoanu.