Un gest de suflet al preoților din Protoieria Onești, în Joia Mare, pentru copiii din centrele sociale

In Actualitate, Cultură și educație, Social
aprilie 13, 2023

Peste 300 de perechi de încălțăminte, maiouri, șosete și cozonaci proaspeți au fost oferite astăzi de Protoieria Onești copiilor de la centrele sociale din zonă. Proiectul „Încălțăminte caldă pentru picioare reci” al Protopopiatului Onești desfășurat de 7 ani cu aleasă îndrumare a Arhiepiscopului Ioachim al Romanului și Bacăului a putut fi astfel concretizat și anul acesta cu preoților și credincioșilor din cadrul Protoieriei.

“Așa cum am promis, în Joia Mare, la Protopopiatul Onești, cu ajutorul Asociației Patmos, am încălțat picioarele celor sărmani.

„De șapte ani cu ștergarul pe mâini pentru a încălzi suflete”, anul acesta am poposit la Centrul de Servicii Sociale „Alexandra” din Onești, la Centrul de zi pentru Persoane cu Dizabilități Tg. Ocna, după care a urmat ”C.I.A.P.A.D Costache Negri” si la final C.A.B.R. Tg. Ocna.

Au fost oferite peste 300 de perechi de încălțăminte, maiouri, șosete și cozonaci proaspeți.

Mulțumim preoților Protopopiatului Onești care ne-au susținut și sprijinit financiar și mulțumiri alese și dumneavoastră, donatorilor, pentru că fără ajutor nu am fi reușit să aducem atâta bucurie pe chipurile semenilor noștri.

Împreună prin puterea și răbdarea Crucii mergem spre Ierusalimul Învierii!

Sărbători în pacea și smerenia lui Hristos!”, este mesajul transmis de Părintele Protopop Ioan Bârgăuanu.