VIDEO/Adolescent de 14 ani, din Târgu Ocna, prins de luptătorii de la Acțiuni Speciale după o bătaie în parcul din orașul stațiune

In Actualitate, Flagrant
mai 04, 2023

Miercuri, 3 mai, poliţiştii din cadrul Poliției Stațiunii Târgu-Ocna au reţinut, pentru 24 de ore, un tânăr de 14 ani, din localitate. Acesta este bănuit de comiterea infracţiunii de lovire sau alte violenţe.

În fapt, la data de 20 aprilie a.c., în parcul din Târgu-Ocna, ar fi izbucnit un conflict spontan între un bărbat de 35 de ani, din Slănic-Moldova și doi tineri de 14 și 18 de ani, primul fiind agresat de cei doi, fiindu-i provocate leziuni.

În dimineața zilei de 03 mai a.c., polițiștii Poliției Stațiunii Târgu-Ocna, împreună cu luptătorii pentru acțiuni speciale, au pus în executare un mandat de perchezitie domiciliară, emis de Judecătoria Onești, la locuința tânărului de 14 ani, unde au fost identificate mijloace materiale de probă.

Urmare a cercetărilor efectuate, s-a dispus măsura reţinerii tânărului de 14 ani, iar cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe.

Cel în cauză a fost introdus în Arestul I.P.J.Bacău.