Bătut în casă de propriul fiu, un bătrân din Bacău a chemat Poliția. Ce a pățit agresorul

In Actualitate, Flagrant
iulie 12, 2023

Un băcăuan de 69 de ani a fost bătut de propriul lui copil, chiar în apartamentul în care locuia. Polițiștii l-au reținut pe fiul agresor și l-au dus la arest. Totodată, i-au interzis să se mai apropie de locuința batrânului.

Comunicat IPJ Bacău: La data de 08 iulie a.c., polițiștii Secţiei 2 Poliţie Bacău au fost sesizaţi despre faptul că un bărbat de 69 de ani din municipiul Bacău ar fi fost agresat de către fiul său de 39 de ani.

Din cercetări s-a stabilit faptul că, la data de 07 iulie a.c., un bărbat, de 39 de ani, din municipiul Bacău l-ar fi lovit pe tatăl său de 69 de ani, în timp ce se aflau împreună la domiciliu.

În urma întocmirii formularului de evaluare a riscului, polițiștii au emis un ordin de protecţie provizoriu faţă de cel în cauză, pentru o perioadă de 5 zile, prin care s-a dispus păstrarea unei distanţe de minim 50 de metri faţă de bărbatul de 69 de ani și domiciliul acestuia.

Față de bărbatul de 39 de ani, polițiștii au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore pe bază de ordonanță, acesta fiind introdus în Arestul I.P.J. Bacău. Cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de violenţă în familie. (Foto ilustrativ)