Un bărbat a murit în comuna Bârsănești, Caraclău, ars într-un incendiu de vegetație

In Actualitate, Flagrant, Social
iulie 17, 2023

Astăzi, 17 iulie, pompierii băcăuani au fost solicitați să intervină în comuna băcăuană Bârsănești, sat Caraclău, în urma unui apel primit în dispeceratul integrat ISU-SAJ, care anunța producerea unui incendiu de vegetație uscată. La locul indicat, s-au deplasat patru autospeciale de stingere, ambulanța SMURD și o ambulanță SAJ.

La sosirea forțelor de intervenție, incendiul se manifesta pe o suprafață de aproximativ 4 hectare vegetație uscată, mărăciniș, lan de grâu și cultură viticolă, în focare izolate. La fața locului, a fost identificată o victimă de sex masculin, în stare inconștientă.

Din nefericire, în ciuda eforturilor depuse de pompierii paramedici și personalul medical, victima nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decesul acesteia.” a transmis ISUJ Bacau

Inspectoratul pentru Situații de Urgentă “Mr. CONSTANTIN ENE” al Județului Bacău face apel la cetățeni să acționeze responsabil și să respecte Interdicțiile privind utilizarea focului deschis în spații deschise!

De asemenea, vă solicităm să anunțați, în cel mai scurt timp, orice început de incendiu pe care îl observați, la Numărul Unic pentru Apeluri de Urgență 112!