Beat, fără permis și cu numere false pe moped, așa a fost prins de polițiști un bărbat dintr-o comună băcăuană

In Actualitate, Flagrant
iulie 25, 2023

Un bărbat, 46 de ani, din comuna băcăuană Mărgineni a fost prins de polițiști în timp ce conducea un moped cu numere false, beat și fără permis. Bărbatul s-a ales cu dosar penal pentru mai multe infracțiuni.

Comunicat IPJ Bacău: La data de 22 iulie a.c., în jurul orei 15.30, polițiștii Compartimentul de Ordine Publică Bacău, în timp ce efectuau serviciul de patrulare pe raza comunei Mărgineni au depistat în trafic, un moped cu număr fals de înregistrare, condus de un localnic de 46 de ani.

Având în vedere că bărbatul emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o alcoolemie de 0,72 mg/l alcool în aerul pur expirat. Totodată cu ocazia verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că, acesta nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, sub influenţa alcoolului, punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînregistrat şi cu număr fals de înregistrare. (Foto/ilustrativ)