Astăzi se reia furnizarea apei în Onești, anunță SC Raja SA. Care sunt localitățile afectate de ultima avarie la aducțiunea Valea Uzului

In Actualitate, Economie, Social
august 03, 2023

Raja SA, operatorul de apă din Onești, a anunțat în această dimineață că, începând cu ora 14.00, se va relua furnizarea apei în regim normal.

„CRAB Bacău a finalizat lucrările la nivelul aducțiunii Valea Uzului și a reluat distribuția apei către municipiul Onești în această dimineață. În prezent se reface necesarul de apă la nivelul Complexului de înmagazinare și pompare Cuciur urmând ca, începând cu ora 14.00, să se reia alimentarea cu apă către toți consumatorii din Onești”, transmite biroul de presă al companiei Raja.

Marți, 1 august, echipele Companiei Regionale de Apă Bacău (CRAB) au identificat un început de avarie pe conducta de aducțiune a apei potabile Dărmănești-Târgu Ocna-Onești, Ramura Sud, în zona SNAP Târgu Ocna. Având în vedere că remedierea putea fi programată, CRAB a întrerupt furnizarea apei în dimineața zilei de miercuri, 2 august, începând cu ora 8.00. Au fost afectați consumatorii Raja SA pentru municipiul Onești, orașul Târgu Ocna parțial, comunele Cașin, Târgu Trotuș și Pârgărești, Chimcomplex Borzești, Carlacton, SNTGN TRANSGAZ SA Mediaș punct de lucru Onești și SNAP Târgu Ocna.