Doliu în familia unui cunoscut om de afaceri din Onești și județ. Un sobor de 33 de preoți la slujba de la Catedrala din Bacău

In Actualitate, Social
august 03, 2023
Doliu în familia unuia din cei mai importanți oameni de afaceri din Onești și județul Bacău. Gabriela, sora lui Mihai Ilie, patronul companiei Agricultorul Group Onești, s-a stins din viață, anunță Protoieria Onești. 
„Cu binecuvântarea și ascultarea față de Părintele nostru Ioachim Arhiepiscopul Romanului și Bacăului, 33 de Cuvioși și Cucernici Părinți, 21 și din Protopopiatul Onești,
au plecat genunchii în rugăciune pentru adormita, roaba lui Dumnezeu, Gabriela, ce a plecat la Ceruri, sora Domnului Ilie Mihai, președinte Agricultorul, în Catedrala Învierea Domnului din Bacău.
Dumnezeu să o ierte!”, este mesajul Protoieriei Onești.
Omul de afaceri oneștean, în vărstă de 51 de ani, este un apropiat al Bisericii, familia lui fiind cea care a finanțat turnarea clopotelor de la Catedrala Arhiepiscopală „Sfânta Cuvioasă Parascheva” din Roman dar este și ctitor al unei biserici în comuna natală, Bârsănești.
Cele șapte clopote de la Catedrala Arhiepiscopiei Romanului și Bacăului au fost turnate, luna trecută, în Innsbruck, Austria, la turnătoria de clopote Grassmayr, cu o tradiție de 400 de ani.
Foto/ FB Protoieria Onești