A intrat cu TIR-ul în curtea unei gospodării din comuna Sascut, pe DN2

In Actualitate, Flagrant
august 07, 2023

Un autotren a intrat în curtea unei case din comuna băcăuană sascut după ce a părăsit partea carosabilă, pe DN 2. Din fericire, în urma accidentului nu au fost victime.

Potrivit primelor informații furnizate de către autoritățile locale, incidentul s-a produs pe un sector de drum cunoscut pentru condițiile bune de circulație și pentru faptul că carosabilul se afla într-o stare uscată. Deși cauzele exacte ale incidentului sunt încă sub investigație, se pare că autotrenul a părăsit neașteptat partea carosabilă și a ajuns să se oprească în curtea unui riveran din apropiere.

Din fericire, nimeni nu a fost rănit în urma acestui incident. Echipajele de intervenție au ajuns rapid la locul accidentului și au asigurat că totul este în siguranță. Șoferul autotrenului a scăpat nevătămat, iar proprietarul curții în care vehiculul a ajuns nu se afla în zonă la momentul impactului.

Traficul în zonă nu a fost afectat în mod semnificativ de eveniment, iar autoritățile recomandă conducătorilor auto să circule cu atenție sporită în apropierea locului incidentului. Se investighează acum circumstanțele exacte care au dus la părăsirea necontrolată a carosabilului de către autotren.

Evenimentele ca acesta subliniază importanța respectării regulilor de circulație și a atenției continue la volan. În condițiile în care traficul rutier se desfășoară în mod normal în zonă, este esențial ca șoferii să adopte un comportament preventiv și să evite situațiile care pot pune în pericol viața lor și a celorlalți participanți la trafic. (Foto/DRDP Iași)