Un tânăr băcăuan (24 ani) a murit duminică seara într-un tragic accident pe E85, în județul Buzău

In Actualitate, Flagrant, National
august 07, 2023

Un tânăr de 24 de ani, dinBacău, a murit în urma unui grav accident de circulație care a avut loc duminică seara, pe E85, în județul Buzău. Tragicul eveniment rutier, în urma căruia o persoană și-a pierdut viața iar alte trei au fost rănite, a avut loc la limita județelor Buzău și Ialomița, pe o ploaie torențială.

Accidentul s-a soldat cu decesul șoferului din Bacău și rănirea altor trei persoane, conducătorul auto din București și două pasagere din mașina acestuia, în vârstă de 23 și 24 de ani. Persoanele rănite au fost preluate de ambulanță și transportate la spital pentru îngrijiri medicale”, a transmis IPJ Buzău.

În impact au fost implicate trei autovehicule, fiind nevoie de intervenţia echipajelor de descarcerare. Din cauza ploii torenţiale și a vântului puternic, misiunea salvatorilor a fost îngreunată. Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Ialomiţa a transmis că în urma evenimentului rutier au rezultat patru victime, dintre care una încarcerată.

Din păcate, victima încarcerată (…) a fost declarată decedată de echipajul medical, aceasta prezentând leziuni incompatibile cu viaţa. Celelalte trei victime implicate în accident au fost transportate la două unităţi spitaliceşti (Urziceni, Buzău), cu diferite traumatisme”, a transmis ISU Ialomiţa.