FOTBAL Liga a III-a/ Viitorul Curița debutează sâmbătă, la Filipești (Bogdănești), tot cu o nou-promovată. Abonamentele pentru tribune costă până la 500 de lei. Copiii au reducere, doar însoțiți

In Actualitate, Sport
august 23, 2023

Viitorul Curița debutează sâmbătă, 26 august, în Liga a III-a. În prima etapă, echipa antrenată de Giani Florean va întâlni acasă, pe terenul din Filipești, comuna Bogdănești, tot o nou promovată, ACS Hamangia Baia (Tulcea). În ultimul meci de pregătire, disputat sâmbătă, 19 august, Viitorul Curița a învins o echipă de Liga a IV-a, ACS Stăruința Zagon (Covasna), scor 5-0.

Echipa patronată de Mihai Fudulache își păstrează denumirea inițială, Viitorul Curița, deși se anunțase că s-au început demersurile pentru a evolua sub o nouă titulatură, Viitorul Onești. Cel mai probabil, oficialii clubului nu au finalizat documentația solicitată de FRF. În orice caz, în timpul desfășurării competiției nu este posibilă schimbarea denumirii unui club.

În schimb, conducerea clubului anunță că accesul în tribunele stadionului din Filipești se va face pe bază de abonamente, inclusiv pentru copii. Astfel, pentru cele 625 de locuri din tribune s-au scos la vânzare abonamente al căror cost ajunge până la 500 de lei.

Oficialii clubului au anunțat, de asemenea, că sunt scoase la vânzare abonamente inclusiv pentru copii, aceștia beneficiind de o reducere de 50% dar numai în cazul în care sunt însoțiți de părinți.

Pentru cele 100 de locuri de la Tribuna oficială prețul unui abonament pentru acest sezon este 500 de lei în timp ce la Tribuna Zero, cu 105 locuri, un abonament costă 300 de lei. În fine, pentru tribunele laterale, numite Tribuna Onești și Tribuna Filipești, doritorii vor plăti câte 200 de lei pentru unul din cele 420 de locuri, câte 210 de fiecare tribună.

Oficialii clubului nu au făcut nicio precizare despre accesul în tribune pentru cei care nu au abonamente.