O tânără de 18 ani spune că a fost bătută și sechestrată într-o cameră de hotel din Onești chiar de bărbatul cu care se cazase

In Actualitate, Flagrant
august 23, 2023

O tânără de 18 ani, din Bacău, a fost sechestrată și agresată într-o cameră de hotel din Onești, după cum a declarat aceasta polițiștilor oneșteni. Tânăra susține că bărbatul (29 ani) cu care se cazase la hotel a devenit violent în urma unei certe între ei, a lovit-o, amenințat-o și nu ar fi lăsat-o să iasă din cameră. Bărbatul a fost reținut de polițiști. (Foto ilustrativ)

Comunicat IPJ Bacău: La data de 22 august a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Onești au fost sesizați de către o tânără, de 18 ani, din municipiul Bacău, despre faptul că, în timp ce se afla într-o cameră de hotel din Onești, ar fi fost agresată fizic de către un bărbat de 29 de ani.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului, iar din primele verificări a reieșit faptul că, la data de 21/22 august a.c., tânăra s-ar fi cazat la un hotel din Onești împreună cu un bărbat, de 29 de ani, din comuna Valea Seacă.

În timp ce se aflau în camera de hotel, între cei doi ar fi existat un conflict spontan în urma căruia bărbatul ar fi lovit-o, amenințat-o și nu ar fi lăsat-o pe tânără să iasă din cameră.

În urma probatoriului administrat, polițiștii l-au reţinut pe cel în cauză pentru o perioadă de 24 de ore și l-au introdus în Arestul I.P.J Bacău.

Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe, amenințare și lipsire de libertate.