Ei sunt polițiștii băcăuani care au salvat viața unui bărbat în ultima clipă

In Actualitate, Flagrant, Social
august 25, 2023

Un apel disperat al unui tânăr din Bacău îi anunța pe polițiști că unchiul lui ar vrea să își ia viața. Ajunși în cel mai scurt timp acasă la bărbat, doi polițiști băcăuani au reușit, în ultima clipă, să îl împiedice de la gestul sinucigaș.

Comunicat IPJ Bacău: Joi, 24 august, în jurul orei 13.30, poliţiştii din cadrul Secției 2 Poliție Bacău au fost sesizaţi prin apel telefonic, de un tânăr de 22 de ani, despre faptul că, unchiul său manifestă un comportament agitat şi este predispus la suicid.

Ţinând cont de faptul că bărbatul s-ar fi aflat într-o stare de pericol, polițiștii s-au deplasat urgent la locuința acestuia unde l-au identificat pe bărbat într-una din încăperi în timp ce încerca să comită un act suicidal.

Au acționat rapid și i-au salvat viața.

Având în vedere gradul de risc al faptei sale şi a stării sale psihice, polițiștii au solicitat sprijinul ambulanței care l-a transportat la spital, în vederea examinării medicale de specialitate.

Poliţiştii şi-au îndeplinit una dintre principalele atribuţii, aceea de apărare a vieţii, integrităţii corporale şi libertaţii persoanei.