VIDEO/Scandal în trafic, în centrul Oneștiului. Agresorul, filmat de o cameră, a fost reținut de polițiști și băgat la arest

In Actualitate, Flagrant
august 25, 2023

Joi, 24 august, polițiștii Biroului de Investigaţii Criminale Oneşti, în urma probatoriului administrat, au dispus reținerea unui bărbat de 37 de ani, din localitate, cercetat pentru comiterea infracţiunilor de ameninţare şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. Acesta a fost introdus în Arestul I.P.J Bacău.

Incidentul a avut loc pe data de 19 august pe strada Republicii din municipiul Onești. Potrivit anchetei, după o serie de provocări în trafic, bărbatul ar fi ieșit din propriul său autoturism și ar fi vandalizat vehiculul unui tânăr în vârstă de 21 de ani, din comuna Coțofănești. Mai mult decât atât, agresorul i-ar fi adresat amenințări violente, provocându-i victimei o stare de temere. Aceste acțiuni au perturbat ordinea și liniștea publică.

După ce a fost audiat și probatoriul a fost administrat, individul a fost reținut pentru o perioadă de 24 de ore și a fost plasat în Arestul I.P.J Bacău. Autoritățile au subliniat importanța respectării normelor rutiere și siguranței circulației pentru a preveni astfel de incidente grave.

Reprezentanții poliției au transmis un apel către toți participanții la trafic să aibă grijă de conduita lor pe drumurile publice și să evite escaladarea situațiilor tensionate. Respectarea legilor rutiere nu doar că asigură siguranța tuturor participanților la trafic, dar contribuie și la menținerea ordinii și liniștii publice.

În contextul acestui incident, comunitatea este îndemnată să rămână conștientă de importanța unui comportament responsabil în trafic și să colaboreze cu autoritățile pentru a menține un mediu sigur și armonios pentru toți cetățenii.