Cupa Onești la handbal / Juniorii și junioarele de la ACS OK Sport Onești au câștigat medaliile de argint și bronz

In Actualitate, National, Sport
septembrie 06, 2023

Primăria Municipiului Onești, Asociația Clubul Sportiv OK Sport Onești și Asociația Județeană de Handbal Bacău au organizat ediția a XXVI-a a Cupei Onești.

În perioada 4-6 septembrie 2023, echipele de juniori 3 și 4 feminin și cea de juniori 4 masculin de la ACS OK Sport Onești au disputat la Sala Sportivă Municipală și Sala Polivalentă „Nadia Comăneci” din Onești jocuri spectaculoase în compania altor 18 echipe din țară. La invitația organizatorilor, iubitorii de handbal și nu numai au fost prezenți în sălile de joc pentru a susține sportivii și a se bucura de spectacolul pus în scenă de copiii participanți.

ACS OK SPORT Onești a câștigat medaliile de bronz la juniori 3 și 4 feminin și medaliile de argint la băieți juniori 4, premierea fiind oficiată de primarul Victor Laurențiu Neghină, care a felicitat toți participanții și a menționat că, „după amplul proces de reabilitare în care va intra Sala Polivalentă, aceasta va găzdui evenimente și competiții sportive de nivel național”.

 

De menționat participarea echipelor de juniori 3 și 4 feminin ale OK SPORT Onești în perioada 27-31 august 2023 la turneul internațional Fansports Cup Brașov, acolo unde din 20 de echipe aliniate la start pentru fiecare categorie, sportivii din Onești au obținut două locuri 6 dătătoare de speranțe pentru competițiile oficiale ce vor urma în perioada următoare.

Proiect finanțat de către Primăria Onești și Consiliul Local Onești.