Scandalagiu dintr-o comună băcăuană, imobilizat de polițiști și jandarmi și dus la arest

In Actualitate, Flagrant
septembrie 07, 2023

Un bărbat din comuna băcăuană Odobești a ajuns în arestul Poliției după un scandal cu bătaie. Agresorul, după ce a bătut un bărbat din comună a luat la bătaie și pe o tânără aflată pe stradă, în fața locuinței lui, și a obligat-o să intre la el în casă. A fost nevoie de intervenția în forță a polițiștilor și jandarmilor pentru a-l imobiliza.

Comunicat IPJ Bacău/ La data de 05 septembrie a.c, în jurul orei 00:10, patrula intercomunală din cadrul Secţiei 6 Poliţie Rurală Traian a fost sesizată telefonic de către un bărbat din comuna Odobești, despre faptul că, o tânără de 26 de ani a fost agresată de un vecin.

Din cercetări a rezultat faptul că, în noaptea de 04/05 septembrie a.c, un tânăr de 32 de ani, din comuna Odobești, în timp ce se afla la domiciliul său, pe fondul unui conflict spontan, ar fi agresat fizic un localnic de 31 de ani, după care ar fi ieşit în strada principală unde ar fi lovit-o cu un obiect contodent pe tânăra de 26 de ani, din comuna Secuieni, iar ulterior, ar fi obligat-o să intre în imobilul său.

Întrucât se manifesta violent, tânărul în cauză a fost imoblizat de polițiști și condus la sediul poliției.

Acesta este cercetat pentru comiterea infracțiunilor de lipsire de libertate și loviri sau alte violențe.

Față de tânărul de 32 de ani a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, fiind încarcerat în Arestul I.P.J. Bacău.

La activități au participat și jandarmi din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Bacău.