Mascații de la Brigada Operațiuni Speciale au descins la un club de noapte din județul Bacău

In Actualitate, Flagrant
septembrie 25, 2023

În zilele de 23 spre 24 septembrie a.c, polițiștii din cadrul Poliției mun. Bacău, cu sprijinul Direcției Vamale Iași, ai Direcției de Sănătate Publică Bacău, împreună cu polițiști de investigații criminale, de la economic, luptători pentru Acțiuni Speciale, polițiști rutieri și criminaliști, alături de pompieri ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență Bacău au acționat, în sistem integrat, pentru asigurarea unui climat de ordine publică, prevenirea faptelor cu violență, prevenirea traficului și consumului de droguri, combaterea consumului de alcool,precum și pentru creșterea gradului de siguranță rutieră, în cadrul acțiunii Blocada.

A fost verificat un club din mediul rural, de pe raza comunei Luizi-Călugăra.

Au fost organizate filtre, în cadrul activităților desfășurate fiind verificate peste 120 de autovehicule.

Totodată, au fost efectuate testări cu aparatele etilotest și drugtest.

Pentru neregulile constatate, au fost aplicate 16 sancțiuni contravenționale, în valoare de 52.500 de lei.

La activități au participat jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Bacău și Gruparea Mobilă de Jandarmi Bacău, precum și polițiști ai Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Bacău.

Suportul tehnic a fost realizat de Brigada Operațiuni Speciale Bacău.

În urma verificărilor efectuate la clubul de pe raza comunei Luizi-Călugăra, oamenii legii au aplicat 8 sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 50.000 de lei, pentru nereguli privind respectarea instrucțiunilor de apărare împotriva incendiilor, încălcarea normelor de conviețuire socială. De asemenea, au fost constatate nereguli și de reprezentații DSP Bacău.

Acțiunile forțelor de ordine pentru menținerea unui climat optim de ordine și siguranță publică vor continua.