Urmările scandalului de la Casa de Cultură Onești. Teatrul Metronom își cere „mii de scuze” și anunță returnarea banilor de bilete

In Actualitate, Cultură și educație, National
septembrie 29, 2023

După scandalul provocat de întreruperea bruscă, de către actorul Octavian Strunilă (foto), a reprezentației piesei de teatru „Ce-și doresc femeile”, de la Casa de Cultură din Onești, conducerea Teatrului Metronom București a transmis pe adresa redacției un mail prin care anunță că „Biletele se vor returna integral în câteva zile. Vineri „ .

De asemenea, conducerea Teatrului Metronom ne-a transmis că își cere mii de scuze pentru ceea ce s-a întâmplat duminică, 24 septembrie, la Casa de Cultură din Onești.

Reamintim că spectacolul a fost întrerupt brusc de actorul Octavian Strunilă, cel care a și regizat piesa de  teatru. Acesta a spus ca piesa nu mai continuă și banii pe bilete vor fi returnați.

Inițial, am fost informați că Strunilă a invocat ca motiv al suspendării reprezentației starea de sănătate a unei colege actrițe. În urma apariției articolului, oneștenii care au fost prezenți în sală ne-au transmis că, de fapt, motivul a fost altul. Actorul Octavian Strunilă nu putea continua să joace deoarece băuse prea mult.

 

Spectatori dați afară din Casa de Cultură Onești. „Așa nu mai putem continua!”. Protagonista scandalului, o binecunoscută trupă de teatru din București