Prins la furat chiar de proprietarul casei dintr-o comună băcăuană. Ce a făcut hoțul

In Actualitate, Flagrant
octombrie 07, 2023

Surprins noaptea la furat, din curtea unei case din comuna băcăuană Coțofănești, chiar de proprietar, un tânăr de 20 de ani a fugit și s-a ascuns în altă curte din localitate. În cele din urmă, polițiștii l-au descoperit și l-au dus la arest.

Comunicat IPJ Bacău/La data de 05 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Postului de Poliție Coțofănești au fost sesizați, de către un bărbat de 48 de ani din localitate, despre faptul că în noaptea de 04 spre 05 octombrie, o persoană necunoscută ar fi încercat să sustragă bunuri din curtea locuinței sale.

Din cercetări a reieșit că cele sesizate se confirmă, polițiștii stabilind că, în noaptea de 04 spre 05 octombrie a.c. o persoană necunoscută ar fi pătruns în curtea bărbatului de 48 de ani, de unde ar fi încercat să sustragă mai multe bunuri.

Cel în cauză a fost surprins de proprietar, moment în care a fugit și s-ar fi ascuns în curtea altui localnic. În urma activităților investigativ-operative desfășurate, polițiștii au depistat un tânăr de 20 ani, din comuna Coțofănești, bănuit de comiterea faptelor.

După administrarea probelor, față de cel în cauză a fost luată măsura reținerii, pentru 24 de ore, acesta fiind introdus în Arestul I.P.J. Bacău.

Polițiștii au întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat. (Foto ilustrativ)