Chefii, la „cuțite” cu Antena 1, sunt dați afară de postul de televiziune! Ce se întâmplă cu celebra emisiune

In Actualitate, National
octombrie 13, 2023

Antena 1 a anunțat că Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea nu vor mai face parte din juriul showului culinar „Chefi la Cuțite”.

Într-un comunicat emis joi, Antena 1 a anunțat că pregătește un nou juriu pentru emisiunea „Chefi la Cuțite”. Postul TV susține că cei trei foști jurați au refuzat să participe la filmările din octombrie 2023, invocând o stare de oboseală. Tot Antena 1 precizează că pauza de la ultimele filmări a fost de 6 luni, între aprilie și octombrie 2023.

Mihai Ioniță, CEO Antena Group, a oferit explicații suplimentare despre șocul zilei pe piața media din România.

„Am fost surprinși de anunțul de ultim moment al celor trei jurați, pentru că ne aflam într-un stadiu extrem de avansat al pregătilor pentru filmarea sezonului următor și pentru că suntem într-o relație contractuală cu cei trei. Motivul principal invocat de aceștia a fost starea de oboseală, deși a existat o pauză de 6 luni între sezoane. Ne pare rău că toate încercările de a rezolva această situație nu au dus la soluția ideală.

Chefi la cuțite este un format puternic, iar producătorul Mona Segall este o creatoare unică – a reușit întotdeauna să găsească oamenii iubiți de public. Sunt generații întregi de oameni de televiziune care îi datorează cariera și mai ales substanța devenirii a ceea ce sunt azi. Îi putem vedea pe toate ecranele. Așteptăm cu mult interes noua generație de succes Chefi la cuțite, pentru că Mona și echipa ei știu ce înseamnă magia showurilor unice.” 
– Mihai Ioniță, CEO Antena Group