Interlop ucis în centrul municipiului Bacău după un scandal cu alte persoane!

In Actualitate, Flagrant
octombrie 13, 2023

Crimă în centrul municipiului Bacău. Un bărbat a fost ucis  joi seara, aproape de centrul Bacăului, relatează bacau.net. Din informații neoficiale, este vorba despre Florin Tamba zis „Buză”, un celebru interlop din judetul Bacău.

Totul ar fi pornit de la o altercație cu alte persoane. În urma mai multor lovituri, bărbatul, care  tocmai se întorsese în țară după o perioadă petrecută în închisorile din Statele Unite, a decedat.

Se relatează că bărbatul în cauză, împreună cu alte persoane, a intrat, fără drept, în curtea unui imobil de pe strada George Bacovia din Bacău.

S-a iscat o altercație în urma căreia victima a primit mai multe răni de cuțit și a decedat.

Bărbatul ucis a devenit cunoscut pentru implicarea sa în diverse activități ilegale, iar în Statele Unite a ispășit o pedeapsă de închisoare în legătură cu o rețea de înșelătorii cu carduri.

După eliberarea sa și revenirea în țară, acesta a devenit protagonistul unor amenințări publice pe internet, adresate rivalilor săi.

Autoritățile au demarat o anchetă pentru a elucida circumstanțele exacte ale crimei și pentru a identifica posibilii suspecți implicați în acest act de violență extremă. (Sursa foto/Bacau.net)

Interlop ucis în centrul municipiului Bacău după un scandal cu alte persoane!