Un incendiu a distrus mai multe vehicule dezafectate din Autogara Onești

In Actualitate, Flagrant, Social
octombrie 14, 2023

Pompierii au fost chemați să intervină la un incendiu care a izbucnit, sâmbătă după-amiaza, la un autobuz în municipiul Onești. Din fericire, în momentul izbucnirii incendiului autobuzul era staționat în autogară și nu se aflau călători la bord.

La fața locului, echipele de intervenție au acționat rapid, utilizând două autospeciale de stingere și un echipaj SMURD. Incendiul a fost lichidat în limitele găsite.

Incendiul a avut un impact asupra mai multor vehicule din zonă. Autobuzul în care a izbucnit focul a fost distrus în totalitate, în timp ce un microbuz a suferit daune în proporție de aproximativ 40%. Un alt autobuz a avut vopseaua degradată în urma incidentului.

Este important de menționat că mijloacele auto afectate de incendiu nu erau în uz pentru transportul public în momentul incidentului, fiind scoase din circulație.

Echipele de investigație lucrează acum pentru a stabili cauza probabilă a incendiului. Din fericire, nu s-au înregistrat victime sau răniți în urma acestui incident. Autoritățile locale și serviciile de urgență monitorizează situația și vor oferi mai multe informații pe măsură ce progresează cercetările.

 

SURSA VIDEO: NICU BANDEA