Băcăuanul Cristian Alăzăroaie, mort într-un cumplit accident în Italia. Era căsătorit și avea doi băieți

In Actualitate, Diaspora, Flagrant, Social
octombrie 20, 2023

Dramă cumplită pentru o familie de băcăuani stabiliți în Italia. Cristian Alăzăroaie, de loc din Valea Arinilor, Măgirești, județ Bacău, și-a pierdut viața într-un accident de circulație pe o șosea din Italia. Cristian avea 41 de ani, era căsătorit cu Daniela, tot din Valea Arinilor, și avea doi băieți.

În seara zilei de 17 octombrie, la ora 19:30, Cristian, care se afla la volanul unei mașini Volkswagen Sharan, a avut un impact frontal cu un camion care transporta un mic excavator, scrie rotalianul.com.

Foto/torinotoday.it

Accidentul a avut loc într-o zonă a drumului care, în mod obișnuit, este destul de aglomerată și periculoasă. Tragedia a șocat întreaga comunitate din Locana, localitatea de lângă Torino unde se stabilise familia Alăzăroaie. 

 

700 202310209471 (1)
Cristian Alăzăroaie. Foto: Notizia Oggi

Forțele de ordine, carabinierii din Cuorgnè și echipa mobilă din Ivrea, au intervenit imediat la fața locului pentru a reconstrui dinamica accidentului. La fața locului au sosit și pompierii din Rivarolo, precum și echipa medicală de urgență 118, dar viața conaționalului nostru nu a mai putut fi salvată.

Cristian, absolvent al Colegiului Tehnic „Grigore Cobălcescu” din Moinești, era cunoscut și apreciat în Locana. Lucra ca muncitor în construcții și era respectat și iubit de colegii săi și de comunitatea în care trăia.

Era un om dedicat familiei sale, un soț iubitor și un tată exemplar pentru cei doi copii ai săi. Pierderea lui a lăsat un gol imens în inimile celor care l-au cunoscut.

Comunitatea din Locana este în doliu. Administrația locală, reprezentând sentimentele întregii comunități, a transmis condoleanțe familiei îndurerate.

(Foto/ Facebook)

Daniela Alăzăroaie a făcut un apel pe rețelele de socializare pentru ajutor în vederea repatrierii trupului neînsuflețit al lui Cristian.

„Cu multă durere în suflet, noi, familia, facem un apel către toți cunoscuții atât ai mei cât și ai lui Cristi, soțul meu, care a fost un suflet mare, un tată iubitor, un fiu ascultător și un tătic care și-a iubit copiii nespus de mult.

De asemenea și un prieten de nădejde iar adevărații lui prieteni o știu foarte bine. Nu dorim decât să îl ducem acasă, să avem unde-l plânge!

Prin această postare vă rog pe toți cei care l-ați cunoscut și ați avut măcar un minim contact cu el să ne ajutați cu oricât se poate (nu contează suma) să îl repatriem.

Familia pentru el a fost extrem de importantă și ne dorim să îl ducem acasă. Cuvintele mele acum sunt foarte slabe față de durerea pe care cu toții o simțim! Vă mulțumim din suflet și vă rugăm să dați un share. IBAN IT48F0200830590000421349233 Alazaroaie Daniela.”

Gândurile tuturor se îndreaptă către soția și copiii lui Cristian. (Rotalianul.com)