Furt mai puțin obișnuit! Un băcăuan a vrut să-și vândă telefonul și s-a trezit jefuit

In Actualitate, Flagrant
octombrie 21, 2023

Un tânăr din comuna băcăuană Letea Veche a alertat poliția după ce i-a fost furat telefonul mobil într-un mod mai puțin obișnuit. Tânărul voia să își vândă telefonul și un individ s-a prezentat la el acasă drept cumpărtor. Numai că, după ce a probat mobilul, respectivul a plecat pur și simplu, fără să îi dea bani păgubitului. În cele din urmă, poliția a dat de urma individului care avea în mașină mai multe telefoane mobile printre care și al victimei din Letea Veche.

Comunicat IPJ Bacău: La data de 19 octombrie, în jurul orei 20.00, Poliția Municipiului Bacău a fost sesizată prin SNUAU 112, de către un tânăr de 19 ani, din comuna Letea Veche, despre faptul că, o persoană necunoscută i-ar fi sustras un telefon mobil.

Din cercetări a reieşit că, păgubitul intenționa să vândă un telefon mobil, motiv pentru care la domiciliul său s-a prezentat un tânăr, care după ce ar fi probat telefonul ar fi plecat cu acesta fără să achite contravaloarea solicitată.

În urma activităților investigativ-operative desfășurate, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Bacău au depistat în trafic, în localitatea Nicolae Bălcescu, un autoturism în care au fost identificate mai multe persoane cu vârste cuprinse între 20 și 24 de ani.

Cu ocazia controlului autoturismului, polițiștii au descoperit și ridicat în vederea continuării cercetărilor, mai multe telefoane mobile printre care și cel al tânărului de 19 ani. Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat. (Foto ilustrativ)