Individ dintr-o comună băcăuană, a tâlhărit o bătrână de 97 de ani

In Actualitate, Flagrant
octombrie 27, 2023

Un bărbat, 60 de ani, din comuna băcăuană Gioseni a tâlhărit o bătrână, 97 de ani. Individul i-a luat bătrânei, prin violență, o sacoșă în care avea 1.300 de lei și mai multe bunuri. Bărbatul a fost reținut de polițiști și băgat la arest.

Comunicat IPJ Bacău: La data de 25 octombrie a.c., polițiștii Postului de Poliție Gioseni au reținut pentru 24 de ore, un bărbat, de 60 de ani, din localitate, bănuit de comiterea infracțiunilor de tâlhărie și violare de domiciliu. Cel în cauză a fost introdus în Arestul I.P.J. Bacău.

Din cercetări a reieșit că, la data de 17 octombrie a.c., bărbatul ar fi deposedat prin acte de violență o bătrână, de 97 de ani, din aceeași localitate, de o sacoșă în care aceasta avea suma de 1.300 de lei și mai multe bunuri.

Totodată, în cursul aceleiași zile, cel în cauză ar fi intrat fără drept în curtea locuinței păgubitei pentru a căuta și alte bunuri.

În urma probatoriului administrat, polițiștii l-au reținut pentru o perioadă de 24 de ore pe bărbatul de 60 de ani și l-au introdus în Arestul I.P.J. Bacău.

Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tâlhărie și violare de domiciliu. (Foto ilustrativ)