S-a stins din viață dr. Adrian Boroș, binecunoscut medic stomatolog din Onești

In Actualitate, Cultură și educație, Social
noiembrie 15, 2023

Dr. Adrian Sever Boroș s-a stins din viață marți dimineață, după o lungă suferință. Binecunoscut medic stomatolog din Onești, dr. Adrian Boroș avea 74 de ani, era căsătorit cu Carmen și tatăl unui băiat, Lucian.

De loc din comuna Brețcu, județ Covasna, Adrian Boroș, născut pe 18 august 1949, a absolvit prestigiosul Liceu „Andrei Șaguna” din Brașov și Universitatea de Medicină din Cluj Napoca, specialitatea stomatologie.

Pasionat în acelasi timp de literatură, dr. Adrian Boroș a publicat, în 2019, poezii în volumul „Risipele senine, Antologia poeților trotușeni”. Mesajele transmise familiei de cei care l-au cunoscut pe dr. Adrian Boroș dezvăluie amintirea unui „om deosebit, cu suflet mare, un doctor cum rar întâlnești în viață”.

Trupul neînsuflețit al dr. Adrian Boroș este depus la Catedrala „Pogorârea Sfântului Duh” Onești unde, astăzi după-amiaza, la ora 16.30, va avea loc slujba de citire a stâlpilor. Joi, 16 noiembrie, tot la Catedrală, va avea  loc slujba de înmormântare după care dr. Adrian Boroș va fi condus pe ultimul drum, la cimitirul Bisericii „Sfântul Nicolae” din Onești.