FOTO/Băcăuani implicați într-un accident mortal pe E 85

In Actualitate, Flagrant, National
februarie 24, 2024

Un accident mortal s-a produs vineri după-amiază pe Drumul European 85, la ieșirea din Râmnicu Sărat spre Focșani, după ce un șofer din Vrancea a pierdut controlul volanului și s-a izbit de o altă mașină condusă de un bărbat din Bacău. Bărbatul din Vrancea a murit în urma impactului iar alte patru persoane au suferit răni. Din primele date de la fața locului a reieșit că, în timp ce conducea un autoturism pe direcția Buzău – Focșani, un șofer de 64 de ani, din Vrancea, ar fi pierdut controlul asupra direcției și a intrat în coliziune cu un alt autoturism condus pe sensul opus de mers, de către un bărbat de 63 de ani, din Bacău.

Accidentul s-a soldat cu decesul șoferului de 64 de ani din Vrancea, rănirea pasagerei acestuia, o femeie de 46 de ani, tot din Vrancea, precum și rănirea șoferului din Bacău și a două pasagere din mașina acestuia, două femei în vârstă de 63 și 54 de ani, din Bacău.

În cauză se va întocmi dosar penal, iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.