Premiu pentru elevii de la Clubul de robotică al CN „Dimitrie Cantemir” Onești

In Actualitate, Cultură și educație, National
martie 12, 2024

Elevii de la Clubul de robotică „STIM DC” al Colegiului National „Dimitrie Cantemir” Onești au reușit o performanță deosebită la Turneul de Ligă al FIRST Terch Challenge Romania ce s-a desfășurat la Iași. Tinerii oneșteni au obținut Control Award 3rd Place la turneul organizat de cel mai mare program de robotică pentru licee din România.

După obtinerea premiului, „cantemirenii” au postat mesajul prin care și-au anunțat victoria și le-au multumit celor care i-au sprijinit:

„This isn’t a robot. It’s a machine to build the people who will change the world.”
Participarea noastră la Turneul de Ligă #4 al FIRST Tech Challenge Romania s-a încheiat cu obținerea Control Award 3rd Place. Acest premiu este acordat echipei care demonstrează cel mai bun control al robotului în timpul competiției și recunoaște abilitățile echipei în programare, algoritmi și strategii de control al robotului.
Mulțumim încă o dată tuturor susținătorillor: sponsori, părinți, profesori și colegi de la Colegiul Național „Dimitrie Cantemir” din Onești. Fără sprijinul pe care ni l-ați acordat nu am fi ajuns aici și vă suntem profund recunoscători!
Membrii echipei:
Construcție: Andrei Cărășel, Răzvan Cioc, Dragoș Paiu, Dragoș Jipa
Proiectare 3D: Luca Bixade, Eliza Boroș, Dragoș Ciobanu
Programare: Andrei Murgu, Rareș Udrea, Radu Andrușcă, Sebi Sdrobiș
Outreach: Amalia Tănase, Daria Breahnă, Tudor Crăciun
Liderul echipei: Andrei Cărășel
Mentor: prof. Otilia Panfil