Atleta Cătălina Zărcan, legitimată la CSM Onești, este cea mai bună din lume la categoria ei de vârstă

In Actualitate, Diaspora, National, Sport
martie 28, 2024

Atleta Cătălina Zărcan, CSM Onești, la 14 ani împliniți pe 22 februarie,  este dublă campioană națională (Under 16 și U18) și deținătoarea celei mai bune performanțe mondiale la săritura cu prăjina, la categoria sa de vârstă, cu un rezultat de 3,55 metri stabilit la una din etapele Naționalelor Indoor de anul acesta, scrie deșteptarea.ro.

„Nu trebuie să-mi pierd capul, mai ales că eu sunt de-abia la început. Tot ce am de făcut este să muncesc în continuare la fel de mult deoarece aceste rezultate reprezintă doar o etapă. Ținta mea este să devin cea mai bună la senioare”, spune tânăra sportivă bucureșteană legitimată la CSM Onești. 

Ea este pregătită de tatăl său, antrenorul de aruncări Marian Zărcan și de fostul multiplu campion național la prăjină Răzvan Stănescu. „Clubul din Onești a venit către noi, oferindu-ne toate condițiile. Progresul Cătălinei nu ar fi fost posibil fără sprijinul Oneștiului, asta este fără niciun dubiu. Datorăm mult Oneștiului”, a declarat, pentru Deșteptarea, Marian Zărcan.