Iulian Busuioc începe alături de moineșteni campania pentru câștigarea Primăriei

In Actualitate, Alegeri 2024, Politica
mai 09, 2024

Astăzi, 9 mai, Iulian Busuioc, liderul PSD Moinești și candidat la funcția de primar al municipiului, a fost însoțit de europarlamentarul Dragoș Benea și parlamentarii Cristina Breahnă Pravăț și Vasile Budacă la întâlnirile cu moineștenii din ultima zi înainte de startul oficial al campaniei electorale.

Peste tot unde s-au aflat, liderii PSD au fost întâmpinați de oameni cu speranța că după 9 iunie soarta Moineștiului se va schimba odată cu câștigarea alegerilor de către Iulian Busuioc.

Foarte multe din cele spuse de moineșteni se află în programul lui Iulian Busuioc și al echipei lui de viitori consilieri locali. Dar, în aceeași măsură, se vor regăsi pe agenda viitorului primar toate problemele ridicate de moineșteni, atât la întâlnirile de astăzi cât și în discuțiile pe care Iulian Busuioc le are zilnic cu oamenii din oraș.

De altfel, acesta a spus că în fiecare din zilele campaniei electorale se va afla printre moineșteni, alături de care este convins că va câștiga alegerile locale de pe 9 iunie pentru Primăria Moinești.