Pescobar își deschide restaurant în hotelul lui Donald Trump din Chicago. „Visând fără limită! Fără bariere!”

In Actualitate, Diaspora, Economie, National
martie 20, 2025

După ce și-a deschis de curând un local la Londra, bucurându-se de un mega succes, oneșteanul Paul Nicolau Pescobar, patronul de la Taverna Racilor, a anunțat că va deschide un restaurant de sushi la Chicago, chiar în hotelul lui Donald Trump.

Pescobar s-a întâlnit, recent, la Chicago cu Gabriel Constantin, românul care are o relație cu totul specială cu președintele Donald Trump. Cei doi au bătut palma pentru spațiul pe care urmează să-l ocupe viitorul restaurant al lui Pescobar, iar după încheierea acordului, patronul „Tavernei Racilor” a făcut anunțul pe rețelele sociale.

„Am muncit și muncesc pentru a mă autodepăși, visând fără limită! Fără bariere! Gândesc totul macro de când mă știu. E mindset pentru mine. Atâta timp cât alții au putut, trebuie să reușească și un român la nivel internațional! Am 38 de ani, brandul Taverna Racilor de 14 ani. Am în jur de 400 de angajați. Am 12 restaurante, din care unul la Londra, care are un succes nebun, ce a stârnit valuri mari de invidie!Am trecut Oceanul și voi deschide acolo unde mulți visează să ajungă să facă o poză. Credeți-mă că și doar atât ar fi o realizare! Vă voi face mândri ca români. O să vă placă mult parcursul meu internațional”, a scris Paul Pescobar pe Facebook.

 

Patronul Taverna Racilor a luat masa cu mâna dreaptă a lui Trump, românul Gabriel Constantin

Într-una dintre postările de pe Facebook, Pescobar i-a mulțumit lui Gabriel Constantin, CEO-ul Trump International Hotels, care l-a primit călduros și cu care a împărțit câțiva mititei cu muștar. La rândul lui, Gabriel Constantin a prezentat, într-un videoclip postat pe Facebook, deliciile culinare pe care le-a savurat împreună cu partenerul său de business. În afară de micii cu muștar de Tecuci, cei doi s-au bucurat și de o mâncare de fasole cu afumătură și bacon, aripioare de pui cu jumări.

„La Trump sunt cele mai bune jumări din lume, jumări de Mangalița”, spune Gabriel Constantin.

Pescobar a rămas impresionat de micii de la Trump Hotel, care costă în jur de 26 de dolari. Paul Nicolau a spus că rețeta e fix așa cum o știa și merită chiar și 56 de dolari, la cât de savuroși sunt.