Inconștiență CRIMINALĂ. I-a dat propria mașină unui COPIL de 15 ani să o conducă prin localitate

In Actualitate, Flagrant
iunie 04, 2022

Un pusti de 15 ani a fost prins de politistii bacauani in timp ce conducea un autoturism pe drumurile din comuna Traian. Totusi, adolescentul nu era chiar de capul lui pentru ca, in aceeasi masina, langa soferul imberb se afla chiar proprietarul autovehicolului. Amandoi s-au ales cu dosar penal.

Joi, 2 iunie, în jurul orei 21:30, polițiștii din cadrul Secţiei 6 Poliţie Rurală Traian au depistat pe DJ 207D, pe raza comunei Negri, un tânăr de 15 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism fără a poseda permis de conducere. Totodată, în autoturism a fost identificat şi proprietarul autoturismului care i l-ar fi încredinţat pentru a-l conduce pe drumurile publice, deşi ar fi știut că acesta nu posedă permis de conducere.

Polițiștii au întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări cu privire la comiterea infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi încredinţarea unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii unui permis de conducere unei persoane despre care ştia că nu deţine permis de conducere. (Sursa-IPJ Bacau) (Foto ilustrativ)