Un nou scandal in Primaria Onesti! Inalt functionar public acuzat de hartuire

In Actualitate, Flagrant, Social
iunie 04, 2022

Un nou scandal a izbucnit recent in Primaria Onesti. Un inalt functionar public cercetat pentru hartuire.

Conform unor dezvaluiri din presa locala, respectivul functionar isi terorizeaza colegele de mai bine de sase luni.

Conflictul ar fi pornit dupa ce una dintre subordonatele respectivului inalt functionar i-ar fi refuzat mai multe avansuri si cadouri constand in bani, parfurmuri si diferite atentii.

Conform informatiior aparute,  iritat de atitudinea respectivei doamne, ferocele Don Juan a trecut de faza insistentelor, direct la amenintari si injurii.

In momentul in care colegele doamnei hartuite au intervenit in conflict, nemaisuportand atitudinea incalificabila a respectivului functionar, printisorul amorezat ar fi afirmat, in apararea sa, ca nu a vrut altceva decat sa o ajute pe subordonata sa. El a declarat ca a consultat declaratia de avere ale doamnei si vazand ca aceasta, chipurile, nu are o situatie materiala prea buna, a vrut sa o ajute oferindu-i cadouri si chiar bani.

Dupa acest episod au urmat doua luni de teroare. Conform informatiilor, respectivul personaj si-a indreptat furia catre subordonatele solidare cu doamna in cauza. Acestea, nemaisuportand injuriille si toata situatia tensionata in care lucrau, s-au adresat comisiei de disciplina din institutie.

La momentul redactarii materialului, se fac cercetari. Este foarte posibil ca dupa verificari, acest caz sa ajunga pe masa procurorilor.

P.S. Functionarul transformat in Don Juan de ocazie este necasatorit si are venerabila varsta de 55 de ani.

Vom reveni cu detalii.