Conferința internațională „Zilele Medicale ale Spitalului Municipal de Urgență Moinești”, ediția a XVII-a, se desfășoară în perioada 14-16 iulie

In Actualitate, Social
iulie 12, 2022

În numele comitetului de organizare, Prof. Univ. Dr. Adrian Cotîrleț anunță organizarea evenimentului Zilele Medicale ale Spitalului Municipal de Urgență Moinești, eveniment ce va avea loc la Moinești, în perioada 14-16 iulie 2022.

“Zilele Medicale ale Spitalului Municipal de Urgență Moinești”  reprezintă un eveniment științific de prestigiu, recunoscut ca atare de întreaga comunitate medicală. Cele șaisprezece ediții de până acum s-au bucurat de un succes deosebit. Calitatea prezentărilor a crescut an de an, complexitatea cazurilor clinice prezentate și  demonstrațiilor operatorii desfășurate au cunoscut și ele o diversitate continuă. Lista subiectelor abordate s-a diversificat de la o ediție la alta, acoperind o gamă largă de specialități medicale și chirurgicale, kinetoterapie, precum și management medical. Anul acesta avem plăcerea de a organiza o nouă ediție, la fel de provocatoare ca și cele din anii trecuți  și vă invit să fiți alături de noi”, a declarat Prof. Univ. Dr. Adrian Cotîrleț, Managerul Spitalului Municipal de Urgență Moinești.