Dosare penale pentru conducere fără permis și sub influența alcoolului

In Actualitate, Flagrant
iulie 12, 2022

La data de 09 iulie a.c, un echipaj de poliţie din cadrul Secţiei 1 Poliţie Bacău au depistat în flagrant, un bărbat de 26 de ani, din municipiul Bacău, care a condus o motocicletă fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

De asemenea, în urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit, faptul că, motocicleta nu era înmatriculată.

Polițiștii au întocmit dosar penal, efectuându-se cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule și conducerea pe drumurile publice a unui vehicul neînmatriculat.

La aceeași dată, în jurul orei 09.50, polițiștii Secţiei 6 Poliţie Rurală Traian, au identificat în trafic, un autoturism condus de un bărbat de 36 de ani din comuna Stănișești, iar în urma testării cu aparatul alcooltest, rezultatul a fost de 0,48 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sub influenţa alcoolului. (Sursa/IPJ Bacău) (Foto ilustrativ)