Bărbat din Comănești, pus în cătușe pentru că a făcut scandal când a fost prins beat la volan

In Actualitate, Flagrant
august 25, 2022

Miercuri, 24 august, polițiștii din Comănești au depistat, pe strada Şupanului din localitate, un bărbat de 41 de ani, în timp ce conducea un autoturism, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat o alcolemie de 1,56 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care a fost condus la spital unde i-au fost prelevate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

La momentul depistării, bărbatul a devenit recalcitrant fiind necesară încătuşarea şi conducerea la sediul poliţiei, după care a fost internat la spital.

Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice.

„Pentru toţi cei care sunt tentaţi să conducă autovehicule, deşi se află sub influența alcoolului sau a altor substanțe şi nu conştientizează riscul pe care îl reprezintă pentru ceilalţi participanţi la trafic, reamintim că această faptă constituie infracţiune şi sunt în pericol de a plăti cu libertatea!”, atenționează polițiștii băcăuani.

(Sursa/IPJ Bacău) (Foto ilustrativ)