Liderii organizațiilor PMP din zona Nord-Est s-au reunit, în weekend, la Bacău

In Actualitate, Politica
august 30, 2022

Liderii organizațiilor PMP din zona Nord-Est s-au reunit, în weekend, la Bacău. Au fost prezenți președinții filialelor din Iași, Bacău, Neamț, Suceava, Botoșani, Vaslui alături de primarii, viceprimarii și consilierii PMP din aceste județe.

Reuniunea liderilor și aleșilor locali din Moldova ai PMP a fost condusă de președintele partidului, europarlamentar Eugen Tomac, vicepreședinte Valerian Vreme, secretar general Ionuț Simionca, secretar general adjunct Răzvan Sebe, Laurențiu Neghină, președinte al Ligii Aleșilor Locali PMP și primar al municipiului Onești, alături de liderul PMP Bacău și vicepreședinte național, Ion Melinte.

Liderul PMP, Eugen Tomac, a facut o radiografie a situației politice și sociale din România. „Trăim vremuri tulburătoare. Minciuna și manipularea au luat locul bunelor intenții și a luptei pentru bunăstarea cetățenilor. Ne împrumutăm cu zeci de miliarde, însă românii o duc tot mai rău. Se fac promisiuni ce niciodată nu ajung realitate, nimeni în România nu mai crede astăzi în mai bine.”, a afirmat europarlamentarul PMP.
Eugen Tomac susține că, „tocmai acum este esențial ca toți cei bine intenționați, toți cei ce își prețuiesc țara, toți cei ce cred în valori și apără principii să strângem rândurile pentru a oferi românilor o nouă perspectivă și speranța unei țări ce îi respectă și îi protejează.”
„Cu aceste gânduri ne-am reunit astăzi la Bacău. Primari, viceprimari, consilieri județeni și municipali din Iași, Suceava, Neamț, Bacău și Vaslui am discutat despre situația din orașele și comunele Moldovei. Am pus la punct un plan de acțiune pentru a contribui la soluționarea celor mai acute probleme ale românilor de aici.
Noi avem certitudinea că putem oferi mult mai mult fiecărei comune, fiecărui oraș sau municipiu. Pentru acest nou început vom lupta cu toată forța.” a mai afirmat președintele PMP, Eugen Tomac.
În urma alegerilor locale din 27 septembrie 2020, PMP este al treilea partid din țară în ceea ce privește numărul de aleși locali, după PSD și PNL.