Un cioban de 21 de ani a intrat înarmat cu un cuțit în primăria unei comune băcăuane

In Actualitate, Flagrant
ianuarie 20, 2023

Un individ a devenit spaima locuitorilor din comuna Horgești, județul Bacău, după ce, în doar câteva ore, a spart o locuință, a incendiat o cameră, a amenințat cu cuțitul o vânzătoare și a intrat înarmat cu cuțitul în sediul primăriei, unde a căutat-o pe primărița Luminița Temea, scrie Jurnal de Bacău.

Toată nebunia a început luni noaptea, când individul a spart o locuință, de unde a furat mai multe bunuri, apoi a incendiat camera pentru a-și ascunde fapta, după care dimineața a intrat înarmat cu un cuțit într-un magazin și a cerut un pachet de țigări.

În momentul în care vânzătoarea l-a amenințat că apasă butonul de panică, tânărul a plecat la primărie și a intrat cu cuțitul în mână în sediu, sub privirile îngrozite ale oamenilor care se aflau pe holul de la intrare.

Până la urmă, individul a fost prins, imobilizat și identificat de către polițiști. Este vorba despre un tânăr de 21 de ani, din comuna Dămienești, cioban la o stână din Horgești, precizează sursa citată.

„În baza probatoriului administrat, polițiștii au luat măsura reținerii pentru 24 de ore a tânărului de 21 de ani, bănuit de comiterea infracțiunilor de furt calificat, tentativă de tâlhărie și două infracțiuni de distrugere”, a declarat subcomisar Cătălina Păduraru, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Bacău, citată de Jurnal de Bacău.

 Bărbatul a fost prezentat instanței cu propunerea de arestare preventivă.