Un elev din Bacău este filmat în timp ce este umilit și băgat cu capul în vasul de la toaletă. Scenele s-au petrecut chiar în incinta școlii

In Actualitate, Cultură și educație, Flagrant
februarie 01, 2023

Un elev de la Liceul Tehnologic Dumitru Mangeron din Bacău ar fi fost bătut, umilit și băgat cu capul într-un vas de toaletă chiar în interiorul unității de învățământ, scrie bacau.net. Totul s-ar fi petrecut sub privirile colegilor care au filmat întreaga scenă și au postat-o pe internet. Filmul a fost distribuit imediat de sute

Un elev de la Liceul Tehnologic Dumitru Mangeron din Bacău ar fi fost bătut, umilit și băgat cu capul într-un vas de toaletă chiar în interiorul unității de învățământ, scrie bacau.net. Totul s-ar fi petrecut sub privirile colegilor care au filmat întreaga scenă și au postat-o pe internet.

Filmul a fost distribuit imediat de sute de ori pe rețelele de socializare iar autoritățile au început să facă verificări, scrie sursa citată. Acesta a fost postat pe internet de bunicul unui elev din liceu si este AICI. 

Ce se petrece la un liceu din Bacău, în timpul pauzelor. Nepotul meu a venit înfiorat arătându-mi aceste lucruri îngrozitoare, este inadmisibil ce se întâmplă în fața ochilor voștri. Copiii merg cu teamă la școala că li se poate întâmpla așa ceva.” a scris pe Fb. băcăuanul care a postat filmarea.

IPJ face verificari pentru a stabili cu exactitate ce s-a intamplat.