NEWS ALERT/ O fetiță de 11 ani din Târgu Trotuș a dispărut de acasă. Cine are informații este rugat să anunțe Poliția

In Actualitate, Flagrant, Social
februarie 16, 2023

UPDATE/Poliţiştii oneșteni au intervenit prompt pentru căutarea unei minore de 11 ani, plecată voluntar de la domiciliu. Minora a fost găsită de polițiști şi încredințată familiei.

Astăzi, 16 februarie a.c., în jurul orei 08.00, poliţiştii din Onești au fost sesizaţi despre dispariţia unei minore de 11 ani, din Târgu-Trotuș, care a plecat de la domiciliu, în cursul zilei precedente şi nu a mai revenit. Imediat după sesizare, importante efective de poliţişti au demarat acţiunile de căutare a minorei.

Astfel, tânăra a fost găsită de polițiști fără să prezinte urme de agresiune sau care să ateste că a fost victima vreunei infracţiuni.

Știrea inițială

Joi, 16 februarie, poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la plecarea voluntară a numitei FABIAN IONELA ROXANA de 11 ani, din comuna Târgu-Trotuș, județul Bacău.

Miercuri, 15 februarie, tânăra ar fi plecat voluntar de la adresa de domiciliu, însă nu a revenit până în prezent.

SEMNALMENTE Înălţime 1,50 m, greutate 55 de kilograme, ten deschis, păr șaten deschis, lungime medie.

ÎMBRĂCĂMINTE blugi de culoare neagră, bluză de treining gri, încălţăminte sport de culoare albă.

Cetăţenii care pot furniza orice informaţii în legătură cu această persoană sunt rugaţi să contacteze Poliția Municipiului Onești, tel. 0234.312222, Dispeceratul IPJ Bacău, tel.0234202000 sau să apeleze 112.