VIDEO/Un consilier local a apărut dezbrăcat la ședința Consiliului Local online. Politicianul era la duș și avea camera pornită

In Actualitate, National, Politica
februarie 24, 2023

Un consilier local a intrat „în direct” la ședința Consiliului Local online dezbrăcat, de la duș.

Consilierul local PSD Alberto Iosif Caraian a intrat în ședința online a Consiliului local de la Sectorul 1 de vineri dezbrăcat. Acesta era la duș și avea camera pornită, dar nu știa acest lucru. Colegii au început să râdă și i-au atras atenția să închidă camera.

Consilier PSD a intrat dezbrăcat în ședința de Consiliu LocalFoto: Hotnews

Incidentul s-a produs la începutul ședinței, în momentul în care se făcea prezența, iar consilierul PSD a apărut live din duș, în pielea goală și ud. Din când în când se mai spăla.

Colegii au râs copios, apoi cineva i-a spus „Alberto, închide camera”. Consilierul a anunțat că lucrează de acasă fiindcă se simte rău. Sistemul este făcut în fel încât atunci când lași microfonul pornit, pornește automat și camera.

Imediat după ședința de Consiliu Local acesta a postat pe pagina de Facebook un mesaj în care și-a cerut scuze pentru situație.

”Tehnica mai joaca feste. Graba din păcate și-a spus cuvântul! Îmi cer scuze pentru nefericita întâmplare. Apa calda era de la propria centrala, ca sa anticipez orice întrebări. Scuze încă o data tuturor!”, a scris Caraian.