Un tânăr (25 de ani) din Agăș a ajuns în arest pentru că și-a omorât calul în bătaie

In Actualitate, Flagrant
martie 07, 2023

Un bărbat de 25 de ani, din comuna Agăș, a fost reținut de polițiștii Biroului pentru Protecția Animalelor Bacău, fiind bănuit de săvârșirea infracțiunii de uciderea animalelor, cu intenție, fără drept. Acesta a fost introdus în Arestul I.P.J.Bacău.

La data de 3 martie a.c., polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bacău – Biroul pentru Protecția Animalelor s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunii de uciderea animalelor, cu intenție fără drept, informează IPJ Bacău.

În urma cercetărilor efectuate, s-a stabilit faptul că, la data de 2 martie a.c., un bărbat în vârstă de 25 de ani, din comuna Agăș, în timp ce se afla la domiciliul său, a lovit un exemplar cabalin (mânz) în repetate rânduri și l-a supus la eforturi inutile, provocându-i decesul.

Astfel, la data de 6 martie a.c, polițiștii Biroului pentru Protecția Animalelor au dispus reținerea bănuitului, pentru săvârșirea infracțiunii de uciderea animalelor, cu intenție fără drept. Bărbatul a fost introdus în Arestul I.P.J Bacău.