Scandal monstru făcut de un individ drogat în Piața Centrală. Polițiștii locali l-au încătușat și l-au dus la Psihiatrie

In Actualitate, Flagrant
martie 10, 2023

Miercuri, 8 martie, în jurul orelor 13.00, polițiștii locali din cadrul Serviciului Ordine Publică și Evidența Persoanei care desfășurau activitățile de menținere a ordinii publice în zona Pieței Centrale Bacău s-au confruntat cu o situație de agresivitate a unui bărbat față de o femeie și copilul său care își făceau cumpărăturile în piață, informează Poliția Locală Bacău.

Întrucât persoana în cauză a devenit agresivă și față de polițiștii locali, aceștia au fost nevoiți să îl încătușeze și să îl conducă forțat la sediul Poliției Locale Bacău. În urma identificării s-a stabilit că acesta se numește T.V. în vârstă de 39 ani, cu domiciliul în municipiul Bacău.

Având în vedere faptul că persoana în cauză se afla și sub influența unor substanțe halucinogene a fost solicitată prezența unei ambulanțe pentru a primi ajutor medical de specialitate în cadrul Spitalul Județean de Urgență Bacău-Secția de Psihiatrie.